Young Professional vrouw loopt trap af

Professionals

Neem de regie over je loopbaan en creëer een voorsprong

Je hebt een leuke baan en zit goed op je plek bij je huidige werkgever. Toch kriebelt het af en toe. Je bent ambitieus en altijd nieuwsgierig naar interessante nieuwe uitdagingen, maar je hebt geen directe behoefte om te solliciteren.

Met Sixteenotwo krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van een bedrijf dat voor jou interessant is. Je hebt inspirerende ontmoetingen en informele gesprekken met vakgenoten en beslissers. Alle rust om te kijken of het klikt en om zelf te bepalen wanneer je de volgende stap zet. Zo creëer je zelf de waardevolle kansen in jouw carrière.

    


Rust en ruimte om jouw eigen
loopbaan uit te stippelen

    


Jouw ambities zien
wij als uitdaging

  fa-puzzle-piece  


Een potentiële werkgever
die écht bij jou past

Onze overtuiging

Wij geloven dat je het beste tot je recht komt binnen een organisatie waarmee je een culturele match hebt. Daarom kijken wij eerst welk bedrijf bij je past. Onze klanten hebben een structurele behoefte aan nieuwe medewerkers in jouw vakgebied. Wij plannen een informeel en gelijkwaardig gesprek met de beslissers in jouw sector. Is er een wederzijdse klik, dan word je onderdeel van de unieke pool van dat bedrijf. Je blijft structureel met hen in contact zodat jullie een goed beeld van elkaar krijgen. Zo kun je in alle rust een weloverwogen beslissing nemen over een volgende stap in je carrière. De stap waar je misschien wel sneller klaar voor bent dan je zelf denkt.

Interessante opportunities

Sixteenotwo heeft een landelijk netwerk aan interessante opdrachtgevers opgebouwd variërend van kleinere organisaties in het MKB tot multinationals. Dit kan een van jouw nieuwe potentiële werkgevers worden!

Wij hebben interessante vacatures in uiteenlopende disciplines, passende bij iedere fase in jouw carrière.

Young Professional raket

Onze disciplines

  • Sales, marketing & communications
  • Finance
  • Logistics, procurement
  • Quality & Assurance,  Health Safety & Environment
  • IT
  • Technical
  • Legal
  • HR & support

Ervaren consultants

Onze ervaren consultants hebben gemiddeld meer dan zes jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en uitgebreide kennis van de werkzaamheden en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Wij vinden het belangrijk dat jij bij ons terecht kunt voor loopbaanadvies. Je mag ons zien als jouw zaakwaarnemer.

Persoonlijk betrokken en transparant

Wij komen graag naar jou toe, op een van onze afspraak locaties bij jou in de regio. Jouw ambities en voorkeuren stellen wij centraal. Onze ervaren consultants nemen ruim de tijd om kennis met jou te maken.

We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw wensen en persoonlijkheid, zodat we een perfecte nieuwe of potentiële werkgever vinden die echt bij jou past. Kortom, wij stellen jou als professional centraal.
Kenmerkend voor onze werkwijze is onze persoonlijke betrokkenheid en transparante manier van handelen.

Jij wordt gedurende de zoekopdracht of bemiddeling uiteraard proactief door ons op de hoogte gehouden. Wij bieden intensieve begeleiding en geven jou advies waar nodig, zodat jij uitstekend voorbereid bent voor de ontmoetingen die wij speciaal voor jou organiseren.