Alex Mulder founder Sixteenotwo

Over ons

In de afgelopen jaren hebben wij veel zien veranderen en zijn wij ervan overtuigingd dat het anders moet en kan. Het recruitment­proces kost organisaties veel tijd, geld en frustratie.

Recruitment en marketing gaan vandaag de dag hand in hand. Om de juiste kandidaat te bereiken moet een goede marketingstrategie worden uitgevoerd.

Maar de echte match wordt gemaakt door de persoon achter het CV te leren kennen in een persoonlijk contact. Deze samensmelting is cruciaal om als onderscheidende arbeids­bemiddelaar te kunnen acteren.

Alex Mulder

Alex Mulder
Aandeelhouder

In 1972 richtte ik Unique Uitzendburo op, de voorloper van USG People N.V.. Tot 2006 bekleedde ik daar de functie van CEO. In 2006 werd ik lid van de Raad van Commissarissen. Nu houd ik mij vooral bezig met mijn beheermaatschappij Amerborgh met participaties in ondernemingen op het gebied van vermogensbeheer, crossmediale uitgaven, vastgoed en kunst en cultuur. Vanuit mijn stellige overtuiging dat het in de recruitmentbranche anders moet én kan, ben ik verheugd sinds 2015 (mede-)aandeelhouder te zijn van Sixteenotwo.