Alex Mulder founder Sixteenotwo.

Opdrachtgevers

Twee succesvolle recruitment methodes

In onze ogen kan recruitment beter, slimmer en tegen lagere kosten. Het proces van recruitment kost voor veel organisatie onnodig veel tijd, geld en frustratie. Wij hebben voor u een tailormade oplossing. Sixteenotwo heeft direct toegang tot een netwerk van meer dan 600.000 HBO en WO professionals in Nederland.

Werving & Selectie

Voor uw huidige openstaande functies zetten we onze werving en selectie dienstverlening in. Sixteenotwo gaat specifiek voor uw openstaande vacature aan de slag en zoekt de perfecte kandidaat, passend bij de cultuur van uw organisatie.

Campagne Recruitment

Met de 'Campagne Recruitment' methode realiseren wij een gemiddelde besparing van circa 50% tot 75% op uw bemiddelingskosten van derden. We zijn de Netflix onder de arbeidsbemiddelaars, tegen een vast maandbedrag selecteren wij doorlopend de beste van kandidaten voor uw organisatie.

Recruitment en marketing gaan hand in hand

Sixteenotwo kiest niet voor de makkelijkste weg of de gebruikelijk paden, wij zien dat recruitment en marketing hand in hand moeten gaan om tot een succes te komen. Onze missie is om vooraf afgesproken doelen (KPI’s) van onze samenwerking te behalen, wij gaan niet voor de snelle winst. U heeft geen hoge werving- en selectiekosten als een kandidaat bij u in dienst treedt.

Om u mee te nemen in de kostenbesparing per jaar zijn wij in onderstaand schema uitgegaan van 4 nieuwe medewerkers op jaarbasis met een bruto maandsalaris van €4.000,-. Wij zetten de kosten van Campagne Recruitment af tegen 6 maanden detacheren en tegen een Werving- & Selectie fee van 25%.


detacheringskosten
100%

besparing werving & selectie
60%

besparing campagne recruitment
75%

Campagne Recruitment Opdrachtgevers uitleg

Werkwijze Campagne Recruitment

Samen bouwen wij uw unieke pool van topkandidaten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsmarktbemiddeling weten wij de juiste kandidaten te vinden voor uw bedrijf.

Voor een vast bedrag per maand brengen wij u in contact met een vooraf afgesproken aantal kandidaten en bepaalt u zelf hoeveel nieuwe medewerkers u aanneemt zonder verdere kosten!


Afspraak maken!